Bejelentkezés:
Keresés:

Született feleségek - Félelem és reszketés Széplakon

TV4  11:30 - 12:30  Amerikai vígjátéksorozat (2009) (VII. évad 6. rész) (45')
Egy szoknya egy nadrág (Select)
Raktáron!
Szállítás 1 nap.Csibefutam
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Timmy Times
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

TV4: Született feleségek


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
45 perc

Évad:
7. évad

Epizód:
6. rész

Gyártási év:
2009

Eredeti cím:
   Desperate Housewives

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Született feleségek - Félelem és reszketés Széplakon

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a Született feleségek férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen?

Vegyük hát sorra a Született feleségeket!

Itt van először is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendők ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerűen fejbe lövi magát.

Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán első terhességekor feladta menedzseri állását, s ettől kezdve főállású anya lett belőle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.

GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbűvölő hajdani modell, aki hozzáment a jóképű Carlos-hoz. Kitűnő anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...

És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges főztjeiről, cukrásztudományáról, házi készítésű ruháiról, maga ültette kertjéről, saját kezűleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.

SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelő kétségbeesett édesanya megtestesítője. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnője miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelő, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.

EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbűvölő szex-istennő.

Az évnek az az időszaka volt, amikor mindenki szembesül azzal, hogy mitől is fél. Egyesek a bozótban rejtőző szörnytől. Mások a hajukba akaszkodó póktól. Néhányan pedig a rájuk leső vámpírtól. Igen, a Lila Akác Közbe újból beköszöntött a Halloween. És volt egy nő, aki mindössze egy dologtól rettegett: hogy esetleg nem ő lesz a figyelem középpontja... Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy Susan nem tudja többé eltitkolni az internetes szex-munkáját, ami persze később valósággal sokkolja Mike-ot. Juanita eközben egyre csalódottabban veszi tudomásul, hogy az anyját sokkal jobban érdekli Grace, a vér-szerinti kislánya. Bree megtud egy titkot Keith-ről, miközben Lynette felfedezi, hogy Tom édesanyja súlyos memóriazavarral küzd. Paul-t pedig arra biztatják a férfitársai, hogy vigye el randizni az újdonsült feleségét, hogy ezzel romantikusabbá tegyék a kapcsolatukat...

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10