Bejelentkezés:
Keresés:

Totál szívás - A bukás szele

RTL Klub  03:10 - 04:15  Amerikai krimisorozat (2012) (V. évad 14. rész) (65')
Ábel a rengetegben
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Aloha Scooby-Doo!
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A specialista
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Végzetes vonzerő
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Az Élet 2. rész (BBC)
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: Totál szívás


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
65 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
14. rész

Gyártási év:
2012

Eredeti cím:
   Breaking Bad 5

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Totál szívás - A bukás szele

Walter (Bryan Cranston), a kémiatanár az 50. születésnapján tudja meg, hogy végső stádiumú tüdőrákban szenved és alig egy éve van hátra. Szereti a várandós feleségét és gondozásra szoruló tinédzser fiát, ezért úgy dönt, hátralevő idejében a lehető legtöbb pénzt gyűjti össze. Erre azonban csak a törvény másik oldalán van lehetősége, ezért szövetkezik egykori, drogdíler diákjával, Jesse-vel és belefognak a metamfetamin gyártásába. Hamar kiderül, hogy Walterrel ellentétben Jesse pancser, és már az első üzletkötésnél összehoz másfél hullát. Walter elindul a lejtőn, ahol nincs megállás.

Az 5. évad

Walter olyan útra lép, ahonnan már nincs visszatérés. A legnagyobb drogdíler kiiktatásával látszólag rendeződik a család élete, és mindenki biztonságban érzi magát. Ám felesége korántsem boldog, épp ellenkezőleg, őszintén fél Walttól és a várható következményektől.

Walt hiába próbálja megmenteni, Jack hideg vérrel megöli Hanket. A mit sem sejtő Marie elmondja Skylernek, hogy Waltot letartóztatták, és ráveszi, hogy meséljen el mindent a fiának. Walt menekülni akar, a családja épp akkor ér haza, amikor ő csomagol. Skyler azt hiszi, hogy Walt ölte meg Hanket, veszekedés tör ki, és egy késsel megsebesíti a férjét. Walt elmegy, de magával viszi Hollyt. Skyler a rendőrséghez fordul.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,0
1 szavazat átlaga: 4,0
-/10