Bejelentkezés:
Keresés:

Született feleségek - Zsaruballada

TV4  11:30 - 12:30  Amerikai vígjátéksorozat (2009) (VI. évad 22. rész) (45')
Karaoke Bee Gees
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Párducemberek
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Előttünk a vízözön
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A sejt 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Elátkozottak faluja
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

TV4: Született feleségek


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
45 perc

Évad:
6. évad

Epizód:
22. rész

Gyártási év:
2009

Eredeti cím:
   Desperate Housewives

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Született feleségek - Zsaruballada

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a Született feleségek férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen?

Vegyük hát sorra a Született feleségeket!

Itt van először is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendők ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerűen fejbe lövi magát.

Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán első terhességekor feladta menedzseri állását, s ettől kezdve főállású anya lett belőle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.

GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbűvölő hajdani modell, aki hozzáment a jóképű Carlos-hoz. Kitűnő anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...

És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges főztjeiről, cukrásztudományáról, házi készítésű ruháiról, maga ültette kertjéről, saját kezűleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.

SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelő kétségbeesett édesanya megtestesítője. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnője miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelő, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.

EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbűvölő szex-istennő.

John Booth nyomozó nem volt boldog. Valaki ugyanis nőket gyilkolt Széplak városában. Neki pedig sejtése sem volt, hogy ki lehetett az illető. Hónapokon át vizsgálgatott boncolási fotókat, böngészett pszichológiai profilokat és faggatott tanúkat. Booth nyomozó mégsem jutott egy lépéssel sem közelebb ahhoz, hogy megtalálja a gyilkost. Mígnem egy szép napon, gyerekek elásott női holttestet találtak az erdőben, és a megoldás talán karnyújtásnyira került hozzá... Gaby megtudja, hogy Carlos nem szereti a lasagneját, ezért úgy dönt, hogy Angie-től, az olasz receptek királynőjétől kér segítséget. Angie-nek pedig ez remek alkalom arra, hogy segítséget kérjen szorult helyzetében. Susan és Mike arra kényszerülnek az adósságaik miatt, hogy bérbe adják a Lila Akác Közben álló házukat. Lynette eközben megtudja, hogy Eddie anyja meghalt, így ő akarja elmondani a fiúnak...

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10