Bejelentkezés:
Keresés:

Odaát - Te hiszel a csodákban? (évadzáró epizód)

RTL Klub  02:15 - 03:15  Amerikai filmsorozat (2013) (IX. évad 23. rész) (60')

RTL Klub: Odaát


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Évad:
9. évad

Epizód:
23. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Supernatural 9

Jelenetképek:forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Odaát - Te hiszel a csodákban? (évadzáró epizód)

A két testvér, Sam és Dean nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra vállalkoznak, amikor nekivágnak, hogy felkutassák apjukat, akivel hosszú idő után végre sikerül felvenni a kapcsolatot. Dean Winchester (Jared Paadlecki) mindent megtesz, hogy felderítse családja hátborzongató történetét. Ellentétben bátyjával, Deannel (Jensen Ackles), Sam visszautasítja a családfő megszállott kutatását, hogy leleplezze a bűnös erőt, amely elvette az anyjuk életét. Végzetük egy teljesen újszerű, borzongató világba viszi őket, ahol megmagyarázhatatlan jelenségekkel kell szembenézniük. A veszélyes túlvilági küldetés Coloradóból indul és Nebraska kietlen tanyavilágába, Wisconsin elszigetelt tavaihoz vezet, ahol a természet törvényei fenekestől felfordulnak. A hagyomány szó szerint életre kel, a rémtörténetek, babonák teremtményei megelevenednek, s rettegésben tartják a vidéket.

A 9. évad

Sam és Dean életük legnehezebb küldetése elé néznek. Bartholomew, a feltörekvő angyal, hatalmas hadsereget toboroz, hogy elfoglalja a Földet. Úgy tűnik, nincs esélyük ellene, ha csak nem sikerül az angyalokat maguk mellé állítani. Az egyetlen, aki ebben segíteni tud, Castiel.

Káin bélyege egyre rosszabb hatással van Deanre, aki alig képes türtőztetni magát. Metatron elkezdi felfedni magát az emberiség előtt, miközben Castiel mindent megtesz, hogy letaszítsa a trónról.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,3
9 szavazat átlaga: 7,3
-/10
Odaát filmelőzetes