Bejelentkezés:
Keresés:

Szahara
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Szikraváros
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Felhangolva
Raktáron!
Szállítás 1 nap.RTL Klub: a Konyhafőnök - Szuperdöntő


Linkek:

Időtartam:
120 perc

Évad:
7. évad

Epizód:
31. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2018

a Konyhafőnök - Szuperdöntő

Gasztroreality (2018) (VII. évad 31. rész) (120')

Új zsűri: Rácz Jenő, Fördős Zé, Gáspár Bea; mindenre elszánt versenyzők, konyhakés(z)re menő küzdelem - az RTL Klub műsorán, a Konyhafőnök legújabb évadában!

Visszatér a képernyőre az RTL Klub nagy sikerű gasztrorealityje, a Konyhafőnök. A 7. évadban minden eddiginél komolyabb kihívást jelentő feladatok várnak a versenyzőkre, akiknek főzőtudományukkal és kreativitásukkal le kell nyűgözniük a magas követelményeiről híres zsűrit.

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője.

Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

A megtisztelő a Konyhafőnök cím megszerzésén túl a 10 millió forintos nyereménnyel a győztes megalapozhatja jövőjét a gasztronómia világában. Csak a legjobb lehet a Konyhafőnök!

Hétköznap esténként - a Konyhafőnök - premier adással az RTL Klubon!

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10