Bejelentkezés:
Keresés:

Homeland - A belső ellenség - A drónkirálynő; Kényszerpihenő

RTL Klub  01:55 - 04:00  Amerikai thrillersorozat (2014) (IV. évad 1-2. rész) (125')

RTL Klub: Homeland - A belső ellenség


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
125 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
1. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Homeland 4

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Homeland - A belső ellenség - A drónkirálynő; Kényszerpihenő

A többszörösen díjnyertes amerikai sorozatban Nicholas Brody (Damian Lewis) iraki szolgálata idején az ellenség fogságába esik, azonban egy sikeres mentőakcióban kiszabadítják, így 8 év elteltével hazatérhet feleségéhez és gyermekeihez. Eltűnése és váratlan visszatérése szinte sokkolja családját. Felesége új társra talált, gyermekei pedig alig emlékeznek rá. Az őrmestert a fogság rendkívül megviselte, de nem tudni pontosan, mi történt vele. Úgy tűnik, sok titkolnivalója van és egyáltalán nem segítőkész. A megszállott és rögeszmés CIA-elemző, Carrie Anderson (Claire Danes) frissiben szabadult és hősként tisztelt Brodyt árulónak bélyegzi, és mindent elkövet, hogy bebizonyítsa Brody a belső ellenség.

A 4. évad

Carrie Mathison, a CIA vezetője élt már át nehéz időszakot. Most azonban a lelkiismeretével kell szembenéznie a több tucat civil áldozat miatt. Carrie árulásra gyanakszik, és mindent elkövet, hogy kiderítse, mi is történt pontosan Pakisztánban. Ebben a veszélyes küldetésben a visszavonulását tervező Saul is támogatja.

1.

Iszlamabadban Carrie feladata drónokkal pásztázni a régiót, és felderíteni a tálibok búvóhelyeit. Egy megbízható információ alapján lebombáznak egy házat, ahol a jelek szerint egy veszélyes tálib vezető tartózkodik. A támadás után derül ki, hogy egy esküvő helyszínét semmisítették meg, sok a civil áldozat. Az iszlamabadi iroda vezetőjét a feldühödött tömeg kirángatja az követség autójából, és Carrie meg Quinn szeme láttára agyonverik. Saulnak nemigen tetszik új munkája a magánszektorban.

2.

Carrie éa Quinn visszatérnek Washingtonba, ahol Carrie beszámol felettesének a történtekről. Lockhart úgy rendelkezik, hogy Carrie maradjon a washingtoni irodában. Ám Carrie egy exügynök révén új információkhoz jut, és kikényszeríti, hogy Iszlamabadba küldjék. Quinn a munkája során elszenvedett stressz miatt az italba menekül, és agresszívvé válik.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,5
2 szavazat átlaga: 4,5
-/10