Bejelentkezés:
Keresés:

Szívek doktora - A fődíj

RTL Klub  12:20 - 13:25  Amerikai filmsorozat (2014) (IV. évad 4. rész) (65')
Veronica Roth
A hűséges
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL Klub: Szívek doktora


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
65 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
4. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Hart of Dixie 4

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szívek doktora - A fődíj

A New York-i Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított sebészorvosi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebellben köt ki, ahol az öntelt dr. Brick Breeland mellett kell dolgoznia. Zoe megismerkedik a kisváros különös lakóival, és lassan, de sikerül felvennie a ritmust. Azonban a legnagyobb meglepetés Zoe számára még hátravan.

A 4. évad

A New York-i Dr. Zoe Hart nem tud könnyedén beilleszkedni az alabamai Bluebellben nagyvárosi stílusával. A sok menekülési kísérlet után azonban már élvezi a kisvárosi életet, és bármit megtenne, hogy visszahódítsa a vidék legjobb partiját, Wade-et. A lakók kapnak az alkalmon, és jobbnál jobb romantikus tippekkel látják el.

Zoe szeretné, ha egy ideig még titokban tarthatnák, hogy újra együtt vannak Wade-del. Lavon szeretne segíteni Lemonnak, hogy pénzt szerezhessen, és megtarthassa az éttermét, és jócskán megemeli a város

tehetségkutatójának a fődíját, remélvén, hogy Lemon fogja majd megnyerni. A pénzre azonban sokan mások is fenik a fogukat, miközben Shelby tűnik a legesélyesebb versenyzőnek.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10