Bejelentkezés:
Keresés:

CSI: New York-i helyszínelők - Míg a halál el nem választ; Diszkréten

RTL Klub  01:55 - 03:30  Amerikai krimisorozat (2004) (I. évad 15-16. rész) (95')
Janne Teller
Minden
23%
2495 Ft 1921 Ft
Fejős Éva
November lánya
23%
3499 Ft 2694 Ft
Jo Nesbo
Vér a havon
23%
2980 Ft 2295 Ft

RTL Klub: CSI: New York-i helyszínelők


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
95 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
15. rész

Gyártási év:
2004

Eredeti cím:
   CSI: NY 1

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
CSI: New York-i helyszínelők - Míg a halál el nem választ; Diszkréten

A Los Angeles-i bűnügyi helyszínelők munkáját bemutató sorozat olyan népszerűségre tett szert az évek folyamán, hogy Jerry Bruckheimernek, ha akarta volna sem marad más választása, minthogy a hatalmas sikert meglovagolva elkészítse annak testvérsorozatait. Elsőként a napfényes Miamiban vetették meg a lábukat, majd New Yorkban is megjelentek a helyszínelők. A New York-i széria a Miami helyszínelők harmadik évadjában mutatkozott be, amikor Horatio Caine New Yorkba utazott egy Miamiból megszökött gyanúsított nyomában. Már itt megismerhettük az új sorozat fontosabb szereplőit és egyedi képi világát. Horatio New York-i párja Mac Taylor nyomozó, akit kitűnő szakemberek segítenek a város legelvetemültebb gazembereinek kézre kerítésében. A tapasztalt Stella Bonansera nyomozónő nem csak munkakapcsolatban áll Mac-kel, hanem ő az egyetlen, aki lelkileg is közel tud hozzá kerülni. A két rutinos rendőr keze alá dolgozik még dr. Hawkes patológus, a szerencsétlenül járt áldozatok testének szóra bírója, és két, energikus fiatal rendőr, Danny Messer és Aiden Burn.

15.

Egy menyasszony összeesik az esküvője sorsdöntő pillanatában. A csapat igyekszik mielőbb elvégeztetni a boncolást, de Dr. Hawkes munkáját késlelteti az áldozat apjának kérése, hogy a testet először egy rabbi áldja meg. Stella, Aiden és Flack egy kéz nélküli ember holttesténél helyszínel a Staten Island-i kolostornál. Az a hír járja, hogy a kolostorban az egykor megölt szerzetesek kísértenek. Egy biztos, az áldozat számára nem volt ismeretlen a bűn világa.

16.

Egy nagy forgalmat bonyolító szállítmányozási cégnél roncsolt emberi torzót találnak két konténer közé lapítva. Mac és Stella döbbenettel tapasztalják a cég vezetőségének nemtörődöm hozzáállását a tragikus esethez és az alkalmazottak rettegését. Közben Danny és Aiden egy elfajult fetisiszta gyilkosság áldozatának a tettese után nyomoz…

További időpontok
Kedvencek kezelése:
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,4
10 szavazat átlaga: 7,4
-/10