Bejelentkezés:
Keresés:

A Midsomer gyilkosságok - Ütős gyilkosságok

Sorozat+  18:00 - 20:00  Angol krimisorozat (2004) (VIII. évad 1. rész) (120')

Sorozat+: A Midsomer gyilkosságok


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
120 perc

Évad:
8. évad

Epizód:
1. rész

Gyártási év:
2004

Eredeti cím:
   Midsomer Murders 8

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
A Midsomer gyilkosságok - Ütős gyilkosságok

Anglia egyik zöldellő szegletében húzódik meg Midsomer. A település és a környék lakói nyugalomban élik angolosan kimért mindennapjaikat. Mindez azonban csupán látszat. A háttérben nem egyszer különös, szinte megmagyarázhatatlan események történnek. A vidék tisztes lakóinak hangulatát gyilkosság, vagy éppen gyilkosságsorozat híre borzolja.

A 7-11. évad új epizódjaiban viszontláthatjuk a már jól ismert Tom Barnaby (John Nettles) főfelügyelőt, de új arcokkal is találkozhatunk. Eddigi segítőjét és jobbkezét Troy-t felügyelővé léptetik elő, így őt más körzetbe helyezik át. A frissen érkező Dan Scott (John Hopkins) őrmesternek viszont nem sok ideje marad megszokni új állomáshelyét: az érkezését megelőző napon gyilkosság történik.

Rejtélyes gyilkosságok történnek Fletcher's Cross-ban, ebben az álmos angliai kisvárosban. Legelőször a helyi temetkezési vállalkozó esik áldozatul. A gyanú azonnal a spiritiszta egyház felé terelődik, mert a hívők szeánszaikon kapcsolatba lépnek az elhunytak lelkével.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10
További időpontok
Kedvencek kezelése: