Bejelentkezés:
Keresés:

Hazug csajok társasága - A bűnök háza; Mese, mese, meskete

RTL Klub  01:45 - 03:30  Amerikai filmsorozat (2014) (V. évad 17-18. rész) (105')
Lee Child
Bosszúvágy
23%
3290 Ft 2533 Ft
Nora Roberts
A gyűjtő
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL Klub: Hazug csajok társasága


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
105 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
17. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Pretty Little Liars 5

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Hazug csajok társasága - A bűnök háza; Mese, mese, meskete

Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik. Egy évvel később a lányok üzeneteket kezdenek kapni, amelyek feladója egy titokzatos „A”, aki azzal fenyegeti őket, hogy minden eddig rejtegetett titkukra fényt derít. A lányok szövetkeznek a rejtélyes személy ellen, miközben azt is próbálják megtudni, mi is történt Alisonnal.

Az 5. évad

Az öt barátnő nagyobb bajba kerül, mint eddig bármikor. A korábban eltűnt Alison felbukkanása nem oldja meg a rejtélyeket, épp ellenkezőleg, csak egyre több kérdést vet fel, és a lányok tudják, hogy már nincsenek biztonságban. Ezra válságos állapota arra készteti a barátnőket, hogy újra összefogjanak, és segítség egykori tanárukat.

17.

Aria nagy nehezen veszi csak rá magát, hogy elmondja Ezrának, miféle levelet írt Jackie-nek, de a férfi reakciója komolyan meglepi. Hanna merész tervvel áll elő a titkos raktárt illetően, amibe Caleb-et is beleviszi, de a helyszínre érkezve váratlan akadállyal néznek szembe. Spencer úgy érzi, egyre jobban távolodik Tobytól. „A”-nak köszönhetően Aria és Spencer csak hajszál híján kerüli el a fagyhalált.

18.

A lányok nagyon meglepődnek, amikor felbukkan Lesli, Mona régi barátnője. Spencer kihasználja azt, hogy anyja Alison ügyvédjeinek konzultánsa és belekukkant az aktákba. Emily próbálja eldönteni, hogy Talia flörtöl-e vele; végül kapcsolatuk komoly fordulatot vesz. Hanna talál egy hangszalagot Mona szobájában, amin különös felvétel van Bethanyről. Aria megdöbben, amikor megtudja, hogy öccse, Mike meglátogatta Alisont a börtönben.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
8,3
4 szavazat átlaga: 8,3
-/10