Bejelentkezés:
Keresés:

Keresem a családom - (évadzáró epizód)

RTL Klub  21:35 - 22:50  Igaz történetek liluval (2018) (IV. évad 5. rész) (75')

Bortúra késsel-villával
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Folyó szeli ketté
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Képlet
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

X-Akták 2: Hinni akarok
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: Keresem a családom


Linkek:

Időtartam:
75 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
5. rész

Gyártási év:
2018

Eredeti cím:
   Keresem a családom 4

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Keresem a családom - (évadzáró epizód)

Több ezer ember keresi a családját, családtagját Magyarországon.

Gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást, akik sosem, vagy nagyon régen találkozhattak, de vágynak egymásra. Végre pontot akarnak tenni a múltra, és együtt akarják élni a jövőt. A Keresem a családom harmadik évadjába is azok jelentkeztek, akiket elszakított egymástól a sors, a családi viszály, vagy a történelem.

Lilu és csapa már majdnem két éve kutat és forgat. Ezúttal volt, akit Ausztráliában, Lengyelországban, az USA-ban, vagy épp Jászberényben találtak meg.

Gyakran csak egy név, születési hely és dátum állt a rendelkezésükre, de sok hónapnyi talpalás után sikereket értek el, és Lilu végül összehozta azokat, akik mindig is egymáshoz tartoztak. De sajnos az is előfordult, hogy a műsorvezetőnek rossz hírt kellett közölnie a keresővel.

A Keresem a családom című műsorban, kedd esténként igaz történeteket, igazi szereplőket ismerhetnek meg a nézők. Sorsfordító pillanatok az RTL Klub-on.

Péter tízéves volt, amikor imádott édesapja meghalt. Azt mondja, onnantól kezdve a nővérén kívül senki sem szerette. A kallódó kisfiú rossz társaságba keveredett, édesanyja úgy oldotta meg a helyzetet, hogy intézetbe adta. A lejtőn pedig egyre csak lefelé csúszott. 9 évet töltött rács mögött. A börtönévek alatt és után pedig mindenkit elveszített, aki fontos volt a számára. Köztük a nővérét, Évát, akitől ennyi év után végre bocsánatot akar kérni.

A 23 éves Bálint Emese élete olyan, mint a többi fiatal lányé. Két éve él a szerelmével, egy pékségben dolgozik, és a szabadidejében imád vásárolgatni, és főzni. Mégis csak ránézésre hasonlít a többi fiatal lányra, mert belül nagyon súlyos családi terheket hordoz, és persze kérdéseket, amik közül a legfontosabb az, hogy miért hagyta el az édesanyja két éves korában. Az édesapja nevelte fel és sosem vágyott „mostohára”, mert hiszi, hogy az édesanyja várja őt, és egyszer betoppan az életébe.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,0
3 szavazat átlaga: 7,0
-/10