Bejelentkezés:
Keresés:

Foglalkozásuk: amerikai - A vallomás

RTL Klub  00:35 - 01:40  Amerikai akcióthriller-sorozat (2015) (III. évad 10. rész) (65')

P.S. I love you
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Kék egér 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Rút kiskacsa 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Rio 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: Foglalkozásuk: amerikai


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
65 perc

Évad:
3. évad

Epizód:
10. rész

Gyártási év:
2015

Eredeti cím:
   The Americans 3

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Foglalkozásuk: amerikai - A vallomás

Elizabeth és Philip közel húsz éve az Egyesült Államokban élnek, egy utazásszervező irodában dolgoznak és van két gyermekük: Paige és Henry. Valójában azonban KGB-ügynökök, akik fontos megbízatást kapnak a központból, ám az akcióba hiba csúszik. Ráadásul a helyzet veszélyesebbé válik, amikor a szomszédjukba költözik egy FBI-ügynök, Stan Beeman (Noah Emmerich), aki gyanakodni kezd. Ugyanekkor Reagan elnök kíméletlen háborút hirdet a KGB ellen, és kezdetét veszi a hidegháború egyik legfeszültebb időszaka.

A 3. évad

Phillip és Elizabeth állandó ellentmondásba kerülnek a különböző ideológiák miatt, és a feszültség egyre elviselhetetlenebb lesz közöttük. Csak egy hajszálra vannak a robbanástól, ami nemcsak a küldetésüket, hanem az egész családot is veszélyezteti.

A Kimberly apjának táskájába rejtett poloska felvételéből kiderül, hogy pakisztáni ellenállók érkeznek a CIA-hoz. Elizabethnek kell bejutnia a hotelbe, ahol megszállnak majd. Paige kérdőre vonja a szüleit, s Philipék elárulják neki, hogy Oroszországban születtek és valójában a hazájuknak dolgoznak. A Taffettel való beszélgetése után Stan gyanakodni kezd Marthára.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
9,0
3 szavazat átlaga: 9,0
-/10