Bejelentkezés:
Keresés:

Foglalkozásuk: amerikai - A poloska

RTL Klub  00:30 - 01:40  Amerikai akcióthriller-sorozat (2015) (III. évad 7. rész) (70')
Nora Roberts
A gyűjtő
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL Klub: Foglalkozásuk: amerikai


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
70 perc

Évad:
3. évad

Epizód:
7. rész

Gyártási év:
2015

Eredeti cím:
   The Americans 3

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Foglalkozásuk: amerikai - A poloska

Elizabeth és Philip közel húsz éve az Egyesült Államokban élnek, egy utazásszervező irodában dolgoznak és van két gyermekük: Paige és Henry. Valójában azonban KGB-ügynökök, akik fontos megbízatást kapnak a központból, ám az akcióba hiba csúszik. Ráadásul a helyzet veszélyesebbé válik, amikor a szomszédjukba költözik egy FBI-ügynök, Stan Beeman (Noah Emmerich), aki gyanakodni kezd. Ugyanekkor Reagan elnök kíméletlen háborút hirdet a KGB ellen, és kezdetét veszi a hidegháború egyik legfeszültebb időszaka.

A 3. évad

Phillip és Elizabeth állandó ellentmondásba kerülnek a különböző ideológiák miatt, és a feszültség egyre elviselhetetlenebb lesz közöttük. Csak egy hajszálra vannak a robbanástól, ami nemcsak a küldetésüket, hanem az egész családot is veszélyezteti.

Egy dél-afrikai ellenzéki érkezik Washingtonba, hogy a segítségével Philipék csapdába csalják a dél-afrikai titkosszolgálat emberét, Eugene Ventert. Aderholt felfedezi Gaad irodájában a poloskát, Martha gyanakodni kezd Philipre. A Stant ért tragédia, úgy tűnik, nem segít a Sandrával való kapcsolatán, de a fiával segít megtalálni a közös hangot.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
9,0
3 szavazat átlaga: 9,0
-/10