Bejelentkezés:
Keresés:

Foglalkozásuk: amerikai - Váratlan látogató

RTL Klub  01:25 - 02:30  Amerikai akcióthriller-sorozat (2015) (III. évad 12. rész) (65')

RTL Klub: Foglalkozásuk: amerikai


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
65 perc

Évad:
3. évad

Epizód:
12. rész

Gyártási év:
2015

Eredeti cím:
   The Americans 3

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Foglalkozásuk: amerikai - Váratlan látogató

Elizabeth és Philip közel húsz éve az Egyesült Államokban élnek, egy utazásszervező irodában dolgoznak és van két gyermekük: Paige és Henry. Valójában azonban KGB-ügynökök, akik fontos megbízatást kapnak a központból, ám az akcióba hiba csúszik. Ráadásul a helyzet veszélyesebbé válik, amikor a szomszédjukba költözik egy FBI-ügynök, Stan Beeman (Noah Emmerich), aki gyanakodni kezd. Ugyanekkor Reagan elnök kíméletlen háborút hirdet a KGB ellen, és kezdetét veszi a hidegháború egyik legfeszültebb időszaka.

A 3. évad

Phillip és Elizabeth állandó ellentmondásba kerülnek a különböző ideológiák miatt, és a feszültség egyre elviselhetetlenebb lesz közöttük. Csak egy hajszálra vannak a robbanástól, ami nemcsak a küldetésüket, hanem az egész családot is veszélyezteti.

Philipék kétségbe esnek, amikor megtudják, hogy Paige a tudtuk nélkül elment Tim atyához, s hazaparancsolják a lányukat, aminek veszekedés lesz az eredménye. Stan bejelentés nélkül meglátogatja Marthát aznap este, amikor Philip is oda tart. Aderholt rájön, hogy Stan és Nina közt több volt munkakapcsolatnál. Elizabeth és Philip sikeresen a CIA-hoz érkező modzsáhedek közelébe férkőzik, s megpróbálják egyiküket a társai ellen fordítani.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
4 szavazat átlaga: 7,5
-/10