Bejelentkezés:
Keresés:

A Midsomer gyilkosságok - Túlvilági beszélgetés

Sorozat+  18:00 - 20:00  Angol krimisorozat (2008) (XI. évad 7. rész) (120')
Nora Roberts
A gyűjtő
23%
2990 Ft 2302 Ft

Sorozat+: A Midsomer gyilkosságok


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
120 perc

Évad:
11. évad

Epizód:
7. rész

Gyártási év:
2008

Eredeti cím:
   Midsomer Murders: Talking to The Dead

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
A Midsomer gyilkosságok - Túlvilági beszélgetés

Anglia egyik zöldellő szegletében húzódik meg Midsomer. A település és a környék lakói nyugalomban élik angolosan kimért mindennapjaikat. Mindez azonban csupán látszat. A háttérben nem egyszer különös, szinte megmagyarázhatatlan események történnek. A vidék tisztes lakóinak hangulatát gyilkosság, vagy éppen gyilkosságsorozat híre borzolja.

A 7-11. évad új epizódjaiban viszontláthatjuk a már jól ismert Tom Barnaby (John Nettles) főfelügyelőt, de új arcokkal is találkozhatunk. Eddigi segítőjét és jobbkezét Troy-t felügyelővé léptetik elő, így őt más körzetbe helyezik át. A frissen érkező Dan Scott (John Hopkins) őrmesternek viszont nem sok ideje marad megszokni új állomáshelyét: az érkezését megelőző napon gyilkosság történik.

A régi kolostor körüli kísérteties erdő számos titkot rejt. A múlt bűnei a jelen gazságaival keverednek. Rejtélyes körülmények között eltűnt emberek, gyilkosság, halál. Szellemjárás vagy gonosz ámítás, bűncselekmény vagy természetfeletti jelenségek sora? Erre keresi a választ a kimért, józan s éles eszű Bamaby felügyelő, s lassanként mindenre fény derül.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,0
6 szavazat átlaga: 7,0
-/10