Bejelentkezés:
Keresés:

X-Faktor - Válogatás

RTL Klub  20:00 - 21:55  Tehetségkutató show-műsor (2018) (VIII. évad 2. rész) (115')
Lee Child
Bosszúvágy
23%
3290 Ft 2533 Ft

RTL Klub: X-Faktor


Linkek:

Időtartam:
115 perc

Évad:
8. évad

Epizód:
2. rész

Gyártási év:
2018

Eredeti cím:
   X-Faktor 8

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
X-Faktor - Válogatás

Az X-Faktor 8. évada az RTL Klubon!

2018-ban is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán.

A tehetségkutató 8. évadában ismét az énekeseké és zenekaroké lesz a főszerep, akiket Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorál.

A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amire mindenki felkapja a fejét. A hamis hangok, szórakoztató produkciók és őstehetségek különleges pillanatokat szereztek Giginek, Lacinak, Alexnek és Petinek. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek.

A műsorvezető 2018-ban is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várta, hogy újra együtt sírhasson és nevethessen a jelentkezőkkel.

Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

Az X-Faktor minden szombat este 20:00-tól az RTL Klub műsorán.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
5,0
20 szavazat átlaga: 5,0
-/10