Bejelentkezés:
Keresés:

A szállító - Végjáték (évadzáró epizód)

RTL Klub  04:20 - 05:20  Kanadai-francia akciófilm-sorozat (2014) (II. évad 12. rész) (60')

A szállító DVD

RTL Klub: A szállító

A szállító idővonala

Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Évad:
2. évad

Epizód:
12. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Le transporteur - la série 2 - Transporter - Die Serie 2 - Transporter: The Series 2

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
A szállító - Végjáték (évadzáró epizód)

A legfontosabb szabály, hogy nem változtathatsz a szabályon! Nincsenek nevek, csak cél van. Frank Martin (Chris Vance) született James Bond, ő a szállítók Szállítója, a nők bálványa és a rossz fiúk réme, de még ő is bajban lenne új munkatársnője, Caterina Boldieu (Violante Placido) nélkül. Frank életében nem telik el nap életveszélyes akciók, hódítások és győzelmek nélkül.

Erről gondoskodik maga Luc Besson is, aki a hatalmas sikert arató mozijaival, A szállítóval és folytatásaival az egész világot meghódította, és egy új ikont keltett életre végzetes vetélytársaként James Bondnak. A Jason Statham által alakított karaktert a sorozatban a sármos Chris Vance (A szökés) játssza hihetetlen eleganciával és profizmussal, ugyanakkor viszontláthatjuk François Berléand-t Tarconi szerepében. Nem kétséges, hogy a sorozat méltó utóda lesz A szállító-moziknak.

A 2. évad

Frank kénytelen szembenézni azzal, hogy mindenkit, aki fontos volt számára, elveszített. Dieter és Carla helyét azonban hamarosan új szakemberek veszik át. A csinos Caterina újraszervezi az életét, és eléri, hogy Frank még az akció előtt felmérje a veszélyt.

Az egyik megbízás után New York-ban, Frank hirtelen megpillantja egykori szerelmét, Zarát, aki évekkel korábban nyomtalanul eltűnt. A nő azt állítja, hogy megzsarolták, és kénytelen fegyverkereskedőknek dolgozni. Hamarosan Franket is utoléri a banda, és arra kényszerítik, hogy fegyvert lopjon az amerikai hadseregtől, vagy végeznek Zarával.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
Film Now 2018. december 20. csütörtök 03:20 A szállító
 
Mozi+ 2018. december 21. péntek 11:40 A Szállító
A szállító filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
8 szavazat átlaga: 7,5
-/10