Bejelentkezés:
Keresés:

Homeland - A belső ellenség - Vas a tűzben

RTL Klub  01:35 - 02:50  Amerikai thrillersorozat (2014) (IV. évad 4. rész) (75')

RTL Klub: Homeland - A belső ellenség


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
75 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
4. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Homeland 4

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Homeland - A belső ellenség - Vas a tűzben

A többszörösen díjnyertes amerikai sorozatban Nicholas Brody (Damian Lewis) iraki szolgálata idején az ellenség fogságába esik, azonban egy sikeres mentőakcióban kiszabadítják, így 8 év elteltével hazatérhet feleségéhez és gyermekeihez. Eltűnése és váratlan visszatérése szinte sokkolja családját. Felesége új társra talált, gyermekei pedig alig emlékeznek rá. Az őrmestert a fogság rendkívül megviselte, de nem tudni pontosan, mi történt vele. Úgy tűnik, sok titkolnivalója van és egyáltalán nem segítőkész. A megszállott és rögeszmés CIA-elemző, Carrie Anderson (Claire Danes) frissiben szabadult és hősként tisztelt Brodyt árulónak bélyegzi, és mindent elkövet, hogy bebizonyítsa Brody a belső ellenség.

A 4. évad

Carrie Mathison, a CIA vezetője élt már át nehéz időszakot. Most azonban a lelkiismeretével kell szembenéznie a több tucat civil áldozat miatt. Carrie árulásra gyanakszik, és mindent elkövet, hogy kiderítse, mi is történt pontosan Pakisztánban. Ebben a veszélyes küldetésben a visszavonulását tervező Saul is támogatja.

Carrie kap egy tippet Redmondtól, miután Sandy meglincselésének videófelvételén Quinn felfedezi, hogy az egészet valaki a háttérből irányította. Saul szívességet kér egy régi barátjától, a pakisztáni hadsereg tábornokától. A tábornok Khan ezredest küldi el a megbeszélésre. Fara, aki követi Aayant, rádöbben, hogy az amerikai bombázás után halottnak hitt tálib vezető, Haqqani életben van.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,5
2 szavazat átlaga: 4,5
-/10