Bejelentkezés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL Klub  12:40 - 13:55  Magyar filmsorozat (2019) (1430. rész) (75')

RTL Klub: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
75 perc

Epizód:
1430. rész

Gyártási év:
2019


Jelenetképek:




forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Gábort sokkolja, mikor megtudja, hogy Joe nem kap hitelt a banktól, hogy kifizethesse az óvadékát. Ha Joe nem tudja kifizetni az óvadékot, úgy börtönben kell maradnia a tárgyalás végéig. Gábor mindent megpróbál, hogy pénzt szerezzen, még Bécy előtt is megalázkodik, de hiába. Bécy rosszindulatúan elzavarja a dühös Gábort. Végül Gábor nem lát más lehetőséget, mint hogy eladja a műhelyt. Beszél Joe-val, aki először egyáltalán nem tartja jó ötletnek a dolgot, de Gábornak sikerül Joe lelkére beszélni, aki végül beadja a derekát, majd Gábornak sikerül a többieket is meggyőznie arról, hogy csak is a műhely eladása az egyetlen megoldás, hogy Joe végre szabad legyen.

Tamás reggel éles fájdalmat érez a lábai közt, ami miatt félbeszakítja a szexet Szofival. Mikor aztán zuhanyozás közben egy csomót érez a heréjén, azonnal pánikba esik. Roland bunkó beszólásának köszönhetően egyre jobban belelovallja magát a rettegésbe, hogy nemsokára meghal. Miközben Tamara pénzt próbál kérni tőle Joe kiszabadítására, Tamás agya csak azon jár, hogy halálos beteg, ezért feszültségét Tamarán tölti ki, aki értetlenkedve vérig sértődik Tamáson, hogy őt egyáltalán nem érdekli az, hogy Joe börtönben szenved. Közben Szofi azt hiszi, hogy Tamásnak az a baja, hogy csak három év múlva lesznek szülők. Mikor szembesíti ezzel a fiút, az hálásan lecsap a lehetőségre, és megjátssza, hogy tényleg ettől van kiakadva, mivel egyáltalán nem akarja bevallani az igazságot. De közben magában őrlődik és úrrá lesz rajta a hipochondria. Hogy mondja meg Szofinak, hogy soha nem lesz gyerekük, és nemsokára meghal?

Milán reggel még mindig nagyon le van törve, amiért az anyja előző nap elfordult tőle, mert egy vesztesnek tartja. Annál jobban meglepődik, mikor az anyja váratlanul beállít a hajóra. Van egy ajánlata a fiának. Estig döntse el, hogy beszáll-e az apja cégébe. Különben soha nem lesz belőle senki. Hogy jól dönthessen, Milán anyja lerak a fia elé egy millió forintot is kézpénzben. Milán tipródik. Rendszeresen lesz pénze, de cserébe heti 5 napot kell lehúznia öltönyben az apja parancsnoksága alatt. Mikor Karesz véletlenül megtudja, min rágódik, nagyon kiakad. Ha Milán elfogadja az állást, totál feladja önmagát. Karesz bátorításának köszönhetően Milán visszautasítja az állást, és amikor már az apja és anyja is megjelenik a hajón, végleg szakít a szüleivel. Ő nem egy lúzer, nem számít, mennyi időbe telik, míg sikeres lesz, de a maga módján akar az lenni, nem akarja a szülei életét élni!

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL II 2020. május 29. péntek 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1779. rész)
 
RTL II 2020. május 29. péntek 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1780. rész)
 
RTL II 2020. június 1. hétfő 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1780. rész)
 
RTL II 2020. június 2. kedd 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1784. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,6
57 szavazat átlaga: 4,6
-/10