Bejelentkezés:
Keresés:

Szívek doktora - A hölgyek kedvence

RTL Klub  05:15 - 06:05  Amerikai filmsorozat (2014) (IV. évad 7. rész) (50')
GormenGhast 1.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

GormenGhast 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Shrek a vége, fuss el véle
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Charlie St. Cloud halála és élete
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: Szívek doktora


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
7. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Hart of Dixie 4

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szívek doktora - A hölgyek kedvence

A New York-i Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított sebészorvosi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebellben köt ki, ahol az öntelt dr. Brick Breeland mellett kell dolgoznia. Zoe megismerkedik a kisváros különös lakóival, és lassan, de sikerül felvennie a ritmust. Azonban a legnagyobb meglepetés Zoe számára még hátravan.

A 4. évad

A New York-i Dr. Zoe Hart nem tud könnyedén beilleszkedni az alabamai Bluebellben nagyvárosi stílusával. A sok menekülési kísérlet után azonban már élvezi a kisvárosi életet, és bármit megtenne, hogy visszahódítsa a vidék legjobb partiját, Wade-et. A lakók kapnak az alkalmon, és jobbnál jobb romantikus tippekkel látják el.

Zoe szeretné, ha Wade felhagyna az örökös flörtöléssel, és megkomolyodna. Lemon éttermébe hirtelen betoppan az anyjának, aki sok éve egyszerűen elhagyta a családját. Lemon képtelen megbocsájtani, de végül Magnóliával együtt készek rá, hogy megismerkedjenek a féltestvérükkel. Annabeth és George az első közös randijukat tervezik, de nem egyszerű olyan helyet találniuk, ahol egyikőjük sem járt már korábban valaki mással.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10