Bejelentkezés:
Keresés:

Gyilkos hajsza - A halál árnyékában

RTL II  02:00 - 03:00  Amerikai thrillersorozat (2015) (III. évad 9. rész) (60')
Gyilkos hajsza DVD

A bevetés szabályai
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Hellraiser 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Kék egér 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Törjön ki a frász!
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL II: Gyilkos hajsza

Gyilkos hajsza idővonala

Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Évad:
3. évad

Epizód:
9. rész

Gyártási év:
2015

Eredeti cím:
   The Following 3

Jelenetképek:
Gyilkos hajsza - A halál árnyékában

Ryan Hardy, volt FBI-ügynök (Kevin Bacon) kétségbeesetten próbálja elkapni az elítélt sorozatgyilkost, Joe Carrollt (James Purefoy), miután megszökött a börtönből. Hardy hamarosan rádöbben, hogy a karizmatikus Carroll maga köré gyűjtött egy csapat elkötelezett rajongót, akikből fanatikus, gyilkos szektát alakított.

A 3. évad

Joe Carroll, a sorozatgyilkos börtönbe kerül. A halálsoron várja a harminc napon belül esedékes kivégzését. Követői azonban nem tétlenkednek. Mark, akinek a családjával az FBI maradéktalanul végzett, bosszút esküszik, és Carroll nyomdokában folytatja a gyilkosságokat.

Theo Noble megfenyegeti Hardy ügynököt, hogy tönkreteszi az életét. Meg is kezdi ennek kivitelezését. Különféle számítógépes rendszereket tör fel, így a rendőrségét is, valamit Hardy bankjáét is, hogy megfossza minden javától. Gwenre, Ryan barátnőjére is rászáll, és kreál neki egy szabálysértést a munkahelyén, ami miatt a nőt akár el is bocsáthatják. Majd felveszi a kapcsolatot Joe Carrollal. Örök hírnevet és halhatatlanságot ígér neki, ha Carroll elárulja a kódot, amivel Strauss a követői és egyéb titkait őrzi valamilyen platformon. Joe nem áll kötélnek.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
9,3
3 szavazat átlaga: 9,3
-/10