Bejelentkezés:
Keresés:

Szívek doktora - Alabamai fiúk

RTL Klub  04:25 - 05:15  Amerikai filmsorozat (2014) (IV. évad 6. rész) (50')
Fél-profi
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

GormenGhast 1.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Enyveskezű mikulás
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Shaolin templom 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

National Geographic - Stonhenge
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: Szívek doktora


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
6. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Hart of Dixie 4

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szívek doktora - Alabamai fiúk

A New York-i Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított sebészorvosi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebellben köt ki, ahol az öntelt dr. Brick Breeland mellett kell dolgoznia. Zoe megismerkedik a kisváros különös lakóival, és lassan, de sikerül felvennie a ritmust. Azonban a legnagyobb meglepetés Zoe számára még hátravan.

A 4. évad

A New York-i Dr. Zoe Hart nem tud könnyedén beilleszkedni az alabamai Bluebellben nagyvárosi stílusával. A sok menekülési kísérlet után azonban már élvezi a kisvárosi életet, és bármit megtenne, hogy visszahódítsa a vidék legjobb partiját, Wade-et. A lakók kapnak az alkalmon, és jobbnál jobb romantikus tippekkel látják el.

Zoe és Wade megtudják, hogy fiúk fog születni. Zoe megrémül, mert úgy érzi, fogalma sincs hogyan kell jól nevelni egy alabamai fiút. George és Annabeth vonzódnak egymáshoz, de mindketten félnek, hogy a másik továbbra is érez valamit az exe iránt. Bluebell szeretne egy sportesemény házigazdája lenni, amit csak Fillmore-ral közösen szervezhetnek meg, ezért Lavon és Annabeth egy estére újra párként jelennek meg a fillmore-i polgármester nejének születésnapi partiján. Brick életét váratlan találkozás kavarja fel.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10