Bejelentkezés:

Családom és egyéb emberfajták

RTL Klub  10:45 - 11:15  Amerikai vígjátéksorozat (2013) (V. évad 12. rész) (30')

Juhász Árpád

Egzotikus Európa


Láng Zsolt

Bolyai - puha kötés


RTL Klub: Családom és egyéb emberfajták


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
30 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
12. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   The Middle 5

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Családom és egyéb emberfajták

A Heck család semmiképp se mondható átlagosnak. Frankie és Mike három gyereket nevelnek. Ott a kétballábas csúnyácska, fogszabályozós Sue, akit semmilyen csapatba nem vesznek fel, hiába próbálkozik, Axl igazi kamaszfiú, sehogy se lehet rávenni, hogy ne alsónadrágban járkáljon otthon, és az okoska Brick, a legkisebb fiú, aki kissé fura, és egyáltalán nem képes beilleszkedni a korosztályába.

Az 5. évad

Sokan nem tudják azt, amire a Heck család hosszú évek és számtalan kínos tapasztalat révén jött rá. Hiába minden terv, a család tagjai úgyis keresztül húzzák a számításunkat. A nemvárt segítség mindig a legmegfelelőbb pillanatban érkezik és dönt romba mindent.

Axl és a barátja Hutch, már hetek óta vívják a meglepi-pofon háborújukat a suliban, és nem lehet tudni, ki fog diadalmaskodni. Egy akció során Axl véletlenül megfelelő választ ad egy kérdésre, és az egyik csinos lány a segítségét kéri a tanuláshoz. Frankie bajban van, sztrájk miatt nem jár az iskolabusz, így telekocsikkal kell megoldani a gyerekek iskolába járását. Egyelőre még nem tudja, hogy kell pontosan érkezni.

Családom és egyéb emberfajták filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,0
1 szavazat átlaga: 4,0
-/10