Bejelentkezés:
Keresés:

Családom és egyéb emberfajták - Kabalacsirke

RTL Klub  12:05 - 12:35  Amerikai vígjátéksorozat (2013) (V. évad 11. rész) (30')

Veronica Roth
A hűséges
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL Klub: Családom és egyéb emberfajták


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
30 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
11. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   The Middle 5

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Családom és egyéb emberfajták - Kabalacsirke

A Heck család semmiképp se mondható átlagosnak. Frankie és Mike három gyereket nevelnek. Ott a kétballábas csúnyácska, fogszabályozós Sue, akit semmilyen csapatba nem vesznek fel, hiába próbálkozik, Axl igazi kamaszfiú, sehogy se lehet rávenni, hogy ne alsónadrágban járkáljon otthon, és az okoska Brick, a legkisebb fiú, aki kissé fura, és egyáltalán nem képes beilleszkedni a korosztályába.

Az 5. évad

Sokan nem tudják azt, amire a Heck család hosszú évek és számtalan kínos tapasztalat révén jött rá. Hiába minden terv, a család tagjai úgyis keresztül húzzák a számításunkat. A nemvárt segítség mindig a legmegfelelőbb pillanatban érkezik és dönt romba mindent.

Sue rájön, hogy Axl lopta el a kabalaállat jelmez csirkefejét, és miatta tette magát nevetségessé a meccseken, ezért valóságos háborút indít ellene. Frankie, bár legszívesebben hazamenne munkaidő után, főnöke kérésére eltölt vele még egy kis időt. Mie barátkozik a kutyával, akiről kiderül, hogy Frankie főnökétől veszett el, de aztán az is kiderül, hogy mégsem.

Családom és egyéb emberfajták filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,0
1 szavazat átlaga: 4,0
-/10