Bejelentkezés:
Keresés:

Odaát - Mindenütt jó, de legjobb otthon

RTL Klub  01:45 - 02:40  Amerikai filmsorozat (2014) (X. évad 11. rész) (55')

RTL Klub: Odaát


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
55 perc

Évad:
10. évad

Epizód:
11. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Supernatural 10

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Odaát - Mindenütt jó, de legjobb otthon

A két testvér, Sam és Dean nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra vállalkoznak, amikor nekivágnak, hogy felkutassák apjukat, akivel hosszú idő után végre sikerül felvenni a kapcsolatot. Dean Winchester (Jared Paadlecki) mindent megtesz, hogy felderítse családja hátborzongató történetét. Ellentétben bátyjával, Deannel (Jensen Ackles), Sam visszautasítja a családfő megszállott kutatását, hogy leleplezze a bűnös erőt, amely elvette az anyjuk életét. Végzetük egy teljesen újszerű, borzongató világba viszi őket, ahol megmagyarázhatatlan jelenségekkel kell szembenézniük. A veszélyes túlvilági küldetés Coloradóból indul és Nebraska kietlen tanyavilágába, Wisconsin elszigetelt tavaihoz vezet, ahol a természet törvényei fenekestől felfordulnak. A hagyomány szó szerint életre kel, a rémtörténetek, babonák teremtményei megelevenednek, s rettegésben tartják a vidéket.

A 10. évad

Dean démonként tovább harcol az ámokfutó Crowleyval, amíg Sam megpróbálja kitalálni, hogyan menthetné meg a rabságból. Crowley érzi, hogy Dean irányítása kicsúszhat a kezéből, ezért minden erejét latba veti. Sam egyetlen reménye Castiel, ám őt korántsem olyan könnyű meggyőzni arról, hogy kivételt tegyen.

Deanék régi barátja, Charlie visszatér Óz városából. Pontosabban, a sötétebbik énje, aki bosszút akar állni azon az éberen, aki a szülei halálát okozó autóbalesetért volt felelős. Ahhoz, hogy visszajuttassák Charlie-t Óz birodalmába, ahol a két énje egyesülhet, szükségük van valakire, aki meg tudja javítani Óz kulcsát.

Odaát filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,6
10 szavazat átlaga: 7,6
-/10