Bejelentkezés:
Keresés:

RTL Klub: Toplista


Linkek:

Időtartam:
75 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
4. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2019

Eredeti cím:
   Toplista 1

Toplista

A televíziózás legviccesebb pillanatai

Visszaszámláló show (2019) (I. évad 4. rész) (75')

A Toplista az RTL Klub hetente jelentkező, szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show-műsora.. A top 10-es lista azonban csupán a keret egy mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz.

Az adások témái a bulvár műfajából merítkeznek: zenei és filmes különlegességek, hírességek magánéleti eseményei, megdöbbentő látnivalók a nagyvilágból, sportszenzációk, vagy éppen botrányos és vicces történetek. Szó lesz mulatságos televíziós pillanatról éppúgy, mint a legismertebb magyar címlaplányról, vagy akár a világ legfurább építményeiről.

A riportokban nemcsak a listán szereplők szólalnak meg, hanem az adott téma szakértői is – így például zenei producerek, pszichológusok, reklámszakemberek – valamint közismert véleményformálók is jól megmondják majd a magukét.

Ma olyan emlékezetes tévés pillanatokat rangsorolunk, amelyek garantáltan kicsalják majd a nevetést a nézőkből. Hatalmas esések, arcpirító nyelvbotlások, pikáns pillanatok és az élő adás varázsa: megmutatjuk az elmúlt évek legszórakoztatóbb baklövéseit. Móka és kacagás élő egyenesben - a végén pedig kiderül, kié minden idők legviccesebb jelenete a magyar televíziózás történetében.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,0
1 szavazat átlaga: 6,0
-/10