Szerver karbantartás
Az elkövetkezendő napokban szerverünk karbantartási munkái miatt több órára is elérhetetlen lesz weblapunk!
A karbantartási folyamat nem érinti az awilime magazint, így az ideiglenes leállás idejére javasoljuk a magazinban található TV újságot!
Bejelentkezés:
Keresés:
Mint a hurrikán
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A stepfordi feleségek
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Az utolsó belövés
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

True Blood - Inni és élni hagyni
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Pán Péter díszdoboz
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


RTL Klub: Elif – A szeretet útján


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
70 perc

Évad:
2. évad

Epizód:
183. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2015

Eredeti cím:
   Elif 2

Elif – A szeretet útján

Török filmsorozat (2015) (II. évad 183. rész) (70')

Újabb török sikersorozat kerül a hazai képernyőkre az RTL Klub jóvoltából. Az Elif – A szeretet útján kirobbanó nemzetközi fogadtatása (több mint húsz országban mutatták be szerte a világon) egy mindenki számára élvezhető és átérezhető érzékeny és szívhez szóló családi történetnek köszönhető, amelynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli története áll.

Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan ház féltve őrzött titkáról.

A sorozat olyannyira sikeres lett, hogy nem csak Közép-Európa számos országában mutatták be, hanem még a latin telenovellák őshazájában, Dél-Amerikában is rajonganak érte. Törökországban pedig már a harmadik évadot rendelték be a rendkívüli nézettségi mutatók alapján.

Nazan ellátogat a beteg Rabia nénihez, hogy orvoshoz kísérje, ahol szerencsére kiderül, hogy csak kicsit oda kell figyeljen az étkezésére, majd megpróbál segíteni Elifen és el akarja vinni őt a rendőrségre, azonban Cemal pont akkor érkezik haza, és megakadályozza ezt. Eközben Selim nagyon csalódott, mert úgy észleli, Zeynep elfeledkezett a születésnapjáról, mit sem sejt arról, hogy a felesége meglepetés partit szervez neki. Öröme talán majd akkora lesz az ünnepségen, mint Meleké, aki megtudja, Hamit ismeri Elifet, és hajlandó elvinni őt a házhoz, ahol Elif tartózkodik.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2019. március 20. szerda 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 192. rész)
 
RTL Klub 2019. március 21. csütörtök 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 193. rész)
 
RTL Klub 2019. március 22. péntek 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 194. rész)
 
RTL Klub 2019. március 25. hétfő 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 195. rész)
 
RTL Klub 2019. március 26. kedd 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 196. rész)
 
RTL Klub 2019. március 27. szerda 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 197. rész)
 
RTL Klub 2019. március 28. csütörtök 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 198. rész)
 
RTL Klub 2019. március 29. péntek 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 199. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
10,0
4 szavazat átlaga: 10,0
-/10