Bejelentkezés:
Keresés:
Pompeii végnapjai
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Kísértetjárás Connecticutban
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Mulan
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Született pusztító
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Larry Crowne
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


RTL Klub: Toplista


Linkek:

Időtartam:
65 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
12. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2019

Eredeti cím:
   Toplista 1

Toplista

Top 10 internetes mém

Visszaszámláló show (2019) (I. évad 12. rész) (65')

A Toplista az RTL Klub hetente jelentkező, szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show-műsora.. A top 10-es lista azonban csupán a keret egy mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz.

Az adások témái a bulvár műfajából merítkeznek: zenei és filmes különlegességek, hírességek magánéleti eseményei, megdöbbentő látnivalók a nagyvilágból, sportszenzációk, vagy éppen botrányos és vicces történetek. Szó lesz mulatságos televíziós pillanatról éppúgy, mint a legismertebb magyar címlaplányról, vagy akár a világ legfurább építményeiről.

A riportokban nemcsak a listán szereplők szólalnak meg, hanem az adott téma szakértői is – így például zenei producerek, pszichológusok, reklámszakemberek – valamint közismert véleményformálók is jól megmondják majd a magukét.

A mai adásban minden idők legviccesebb videóit rangsoroljuk. Félresiklott interjúk, váratlan és abszurd fordulatok, nyelvbotlások és szállóigévé vált aranyköpések követik egymást. Szalacsi, Polgár Jenő, Sanyi, a macska és Bözsi néni: az elmúlt évek legszórakoztatóbb felvételei harcolnak a Toplista első helyezéséért.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,0
1 szavazat átlaga: 6,0
-/10