Bejelentkezés:
Keresés:

Glades – Tengerparti gyilkosságok - Végzetes hiba

RTL Klub  14:35 - 15:40  Amerikai krimisorozat (2012) (III. évad 3. rész) (65')

RTL Klub: Glades – Tengerparti gyilkosságok


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
65 perc

Évad:
3. évad

Epizód:
3. rész

Gyártási év:
2012

Eredeti cím:
   The Glades 3

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Glades – Tengerparti gyilkosságok - Végzetes hiba

Amikor Jim Longsworth nyomozó (Matt Passmore) összekülönbözik a főnökével, Floridába költözik, abban bízva, hogy napfényes, királyi élete lesz. Ám ott is történnek gyilkosságok, méghozzá igen szokatlanok. Jim egyedi módszereit furcsállják néha, de a munkatársai tisztelik célravezető megérzéseit.

A 3. évad

Jim Longworth stílusát lassan megszokják a kollégák, a gyanúsítottak pedig mindig besétálnak a csapdájába. Carlosnak nem kis kihívás elsimítani kollégája keresetlen modorát és követni kivételes nyomozási módszerét, de úgy tűnik, tökéletes párost alkotnak. Callie minden igyekezete ellenére képtelen munkát találni a városban, és ez az elégedetlensége veszélyezteti bimbózó kapcsolatát Jimmel.

Miközben Jim segít Callie-nek berendezkedni Atlantában, Carlos eleget tesz Daniel kérésének, és a főiskolán elvállal egy bemutató igazságügyi boncolást. Carlos már első ránézésre látja, hogy a boncasztalon fekvő hulla nem autóbalesetben halt meg, hanem meggyilkolták. Hamarosan kiderül, hogy az üggyel kapcsolatban több áldozat is van.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,3
3 szavazat átlaga: 7,3
-/10