Bejelentkezés:
Keresés:
Mirr Murr a kandúr 3.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Szerelem Las Vegasban
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Átok 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Kísértetjárás Connecticutban
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Videodrome
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


RTL Klub: Privát kopók


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
41 perc

Évad:
2. évad

Epizód:
3. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2017

Eredeti cím:
   Private Eyes 2 The Frame Job

Privát kopók

Bemártás

Kanadai filmsorozat (2017) (II. évad 3. rész) (41')

Matt Shade, a profi jégkorongos toborzóügynök megelégeli a profi sportvilág alattomos játszmáit és szakmát vált a gyönyörű magánnyomozó, Angie Everett hatására. Feladja teljes sportolói múltját, eladja minden múltbeli értékét, hogy kifizesse lánya méregdrága iskoláját és dolgozhasson Everettel, aki mellett ismét reményteli és sokkal izgalmasabb az élet.

A 2. évad

Angie apja 80 ezer dolláros örökségével megvalósíthatja álmát. Ezután csak olyan ügyet kell elvállalniuk, amit valóban szeretnének megoldani. Matt végleg elkötelezi magát az Everett-ügynökség mellett, és közös pályafutásuk során először megegyeznek abban, hogy szükségük van egy ütközőre, a fiatal, kissé zakkant, de a munkaszervezésben mesteri Zoéra.

Jules iskolájának az igazgatónője diszkrét megbeszélésre hívja Mattet az irodába. Egy titkos levelezés arra utal, hogy az iskola egyik tanárnője, Mary Sinclair viszonyt folytat valamelyik diákkal, de az üzenetekből nem derül ki, hogy kivel. Angie szexuális felvilágosító-előadónak álcázva magát elvegyül az iskolában. Ám időközben újabb támadások érik a tanárnőt, azt a látszatot keltve, hogy visszaél a helyzetével. A végzős fiúk összefognak, hogy végleg megszabaduljanak tőle.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
10,0
1 szavazat átlaga: 10,0
-/10