Bejelentkezés:
Keresés:

X-Faktor - Mentorház

RTL Klub  20:00 - 22:45  Tehetségkutató show-műsor (2019) (IX. évad 7. rész) (165')

RTL Klub: X-Faktor


Linkek:

Időtartam:
165 perc

Évad:
9. évad

Epizód:
7. rész

Gyártási év:
2019

Eredeti cím:
   X-Faktor 9

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
X-Faktor - Mentorház

A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Puskás Petivel alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja.

Az X-Faktor újra elstartol a válogató adásokkal. 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia, valamint az USNK után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán.

A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt. A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek.

A műsorvezető 2019-ben is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várja, hogy újra támogathassa a jelentkezőket, mielőtt színpadra lépnek.

Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes, csapat és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

Az X-Faktor vasárnap este is az RTL Klub műsorán.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2019. november 23. szombat 20:00 X-Faktor: Élő adás (IX. évad 10. rész)
 
RTL Klub 2019. november 30. szombat 20:00 X-Faktor: Élő adás (IX. évad 11. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
5,2
21 szavazat átlaga: 5,2
-/10