Bejelentkezés:
Keresés:

RTL Klub: A Konyhafőnök VIP - Terítéken a sztárok!


Linkek:

Időtartam:
150 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
22. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2019

A Konyhafőnök VIP - Terítéken a sztárok!

Gasztroreality (2019) (IV. évad 22. rész) (150')

A népszerű gasztroreality VIP kiadása a 4. szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik az RTL Klub műsorán.

Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a VIP-ekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.

A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a celebekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a Séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg.

Így aztán mindenkinek a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, és a csapatában versenyezve ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
8,0
1 szavazat átlaga: 8,0
-/10