Bejelentkezés:
Keresés:

A zöld íjász - Noé bárkája

RTL Klub  02:45 - 04:05  Amerikai akciófilm-sorozat (2015) (IV. évad 22. rész) (39')

Veronica Roth
A beavatott
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL Klub: A zöld íjász


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
39 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
22. rész

Gyártási év:
2015

Eredeti cím:
   Arrow 4 Lost in the Flood

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
A zöld íjász - Noé bárkája

A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.

A 4. évad

Darhk és a szervezete, a Kaptár rettegésben tartják a várost, és likvidálnak minden vezetőt. Oliver bejelenti, hogy a Zöld Íjász visszatér és kész szembeszállni az új ellenséggel, nemcsak éjjel, hanem nappal is. Diggle nem tud megbízni Oliverben, ám kénytelen félretenni személyes gondjait. Oliver húga, a halálból visszahozott Thea egyre agresszívebben viselkedik a mellékhatások miatt, és Laurel megpróbál neki segíteni.

Miközben Felicity az apja segítségével igyekszik hatástalanítani a nukleáris töltetek vezérlését irányító Rubikon-t, Oliver és Diggle megtalálják Darhk hatalmas, földalatti világát. Ám míg ők csak Thea-t akarják kiszabadítani, az anarchista Lonnie Machin ismét megpróbál végezni Damien Darhk-kal.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2020. március 6. péntek 23:45 A zöld íjász: Örökség (V. évad 1. rész)
 
RTL Klub 2020. március 7. szombat 00:55 A zöld íjász: Az újoncok (V. évad 2. rész)
A zöld íjász filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,4
7 szavazat átlaga: 7,4
-/10