Bejelentkezés:

Döglött akták - Egy ártatlan ember esete

Cool  23:10 - 00:00  Amerikai krimisorozat (2010) (VII. évad 17. rész) (50')
Veronica Roth
A hűséges
23%
2990 Ft 2302 Ft

Cool: Döglött akták


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Évad:
7. évad

Epizód:
17. rész

Gyártási év:
2010

Eredeti cím:
   Cold Case 7

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Döglött akták - Egy ártatlan ember esete

Lilly Rush (Kathryn Morris) a philadelphiai gyilkossági csoport Döglött akták osztályát vezeti. A részleg olyan régi, akár több éves, elfelejtett ügyekkel foglalkozik, melyeket a nyomozás ideje alatt nem tudtak megoldani, ezért lezártak. Lilly korábban jó megérzéseit és éles eszét folyamatban lévő gyilkossági ügyek elkövetőinek felkutatásában és kihallgatásában vettette be. Most azonban olyan tanúk meghallgatását végzi, akiknek az élete időközben teljesen megváltozott az eset óta. Lilly Rush igazi megszállott detektív, aki a modern tudományt és technikát hívja segítségül, hogy új nyomokat felfedezve megoldjon korábban megoldhatatlannak hitt ügyeket. Lilly felkészült munkája következményeire, arra, hogy régi sebeket téphet fel, illetve hogy gyanúsítottjai újabb bűntényeket követtek el. Ha Lilly egy ügy kapcsán zsákutcába fut, tanácsot kér nagyra tisztelt mentorától, John Stillman (John Finn) főhadnagytól. Csapata tagjai között van Scotty Valens (Danny Pino) detektív, Rush megbízható és erős akaratú partnere, Will Jeffries (Thom Barry) nyomozó, aki régóta szolgál a testületnél, ezért fontos láncszem a múlthoz, és Nick Vera (Jeremy Ratchford) detektív, a kitartó zsaru, aki az esetek többségében határozottságával és rámenősségével szerez meg értékes vallomásokat.

A 7. évad

Lilly Rusht sokan fenyegették már meg, Moe Kitchener azonban valóban veszélyes. Mikor a sorozatgyilkost óvadék ellenében szabadlábra helyezik, és nyolc hónappal későbbre tűzik ki a tárgyalást, egyértelművé válik, hogy a férfi megússza. Lilly élete is veszélybe kerül, ezért határozott lépésre szánja el magát, és nem hagyja magát megfélemlíteni.

A csapat egy 2006-os gyújtogatási ügyet vesz elő, mert olyan bizonyítékra bukkannak, melyből arra következtetnek, hogy az eredeti gyanúsítottat ártatlanul ítélték el. Billingsley valósággal beleroppant a fájdalomba, hogy a házban égtek a gyerekei, érdektelenségéből nehéz kiszakítani, mert úgy látja, semmi értelme az életének. Verát furdalja a lelkiismeret, ugyanis a történtek idején mg sem akarta hallgatni a gyanúsítottat, annyira egyértelműnek hitte, hogy ő a tettes.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
Cool 2020. április 13. hétfő 00:20 Döglött akták: Földalatti leszámolás (IV. évad 3. rész)
 
Cool 2020. április 20. hétfő 00:20 Döglött akták: Bölcsőhalál (IV. évad 4. rész)
 
Cool 2020. április 27. hétfő 00:00 Döglött akták: Számok között (IV. évad 5. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,3
7 szavazat átlaga: 7,3
-/10