Bejelentkezés:

Az évszázad üzlete


300


Bátrak földje

Magyar filmsorozat (2019) (I. évad 65. rész) (55')

Kalamár Tamás vadonatúj napi telenovellája egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Anna meglepetés ajándékot kap, ami nagy örömet okoz neki, bár ezt magának sem meri bevallani. Zsuzsa olyasmit kottyant ki a neki csalódást okozó Torzsának, ami az illetőt komolyan elgondolkodtatja a jövőt illetően. Jozefin viselkedését egyre furcsábbnak találja a családja.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
8,1
16 szavazat átlaga: 8,1
-/10