Bejelentkezés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL II  16:00 - 17:15  Magyar filmsorozat (2020) (1746. rész) (75')

RTL II: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
75 perc

Epizód:
1746. rész

Gyártási év:
2020

Eredeti cím:
   Éjjel-Nappal Budapest

Jelenetképek:
Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Tekla elvetél. Tekla és Máté teljesen összeomlanak, kétségbe vannak esve. Bár az orvos kijelentette, hogy senki sem felelős a baba elvesztéséért, Tekla mégis Mátét okolja: a hazugságai miatt történt minden, a lakást elveszítették, és mindvégig hazudott neki anyagi helyzetükről. Tekla az apjához költözik.

Dzseni boldog Gáborral, de mikor felbukkan Gábor egyik régi egyéjszakás kalandja, aki meghívja őket a szülinapi bulijára, a lány kiakad. Dzseni nem akarja, hogy féltékenynek látszódjon, így nem mer az esti program ellen szólni. Gábor a tervezettnél tovább marad a partin, Dzseni pedig magányosan várja őt otthon.

Milán és Bella titkos szexuális találkái tovább folytatódnak. Azonban mikor Bella arra céloz, hogy Milán unalmas az ágyban, a fiú a szívére veszi a megjegyzést, és mindenáron be akarja bizonyítani, hogy nem ez a helyzet. Megbeszélnek későbbre is egy szex randit, amin Milán – egy furcsa utasától kapott tanácsok hatására – szeretné meglepni Bellát. Meztelenül összebilincseli magát a kabinjában, és úgy vár izgatottan a lányra, aki azonban megfeledkezik randijukról. Milánra így Karesz talál rá.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL II 2020. június 1. hétfő 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1780. rész)
 
RTL II 2020. június 2. kedd 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1784. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,6
57 szavazat átlaga: 4,6
-/10