Bejelentkezés:

J. Edgar - Az FBI embere


Dr. Magyar Elemér

Kezdő bűnözők kézikönyve


Bátrak földje

Magyar filmsorozat (2019) (I. évad 68. rész) (55')

Kalamár Tamás vadonatúj napi telenovellája egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Baba miatt Imre is nyomozni kezd. Vajon Katica miért akarja leállítani? A Jozefinnel történtek mást hoznak ki a báróból és megint mást a fiából. Viszonzásra találnak-e valaha Rózsa érzései? Közeleg a bál a Rokoczay kastélyban...

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
8,1
16 szavazat átlaga: 8,1
-/10