Bejelentkezés:

Döglött akták - Földalatti leszámolás

Cool  00:20 - 01:20  Amerikai krimisorozat (2006) (IV. évad 3. rész) (60')
Havas Dóra

Születéstől születésnapig - Az első 12 hónap étrendje


Andrzej Sapkowski

Vaják I. - The Witcher - Az utolsó kívánság


Cool: Döglött akták


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Évad:
4. évad

Epizód:
3. rész

Gyártási év:
2006

Eredeti cím:
   Cold Case 4

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Döglött akták - Földalatti leszámolás

A sorozat Lilly Rush-ról (Kathryn Morris) szól, a magányos detektívnőről, aki a philadelphiai gyilkossági csoport Döglött akták osztályát vezeti. A részleg olyan régi, akár több éves, elfelejtett ügyekkel foglalkozik, melyeket a nyomozás ideje alatt nem tudtak megoldani, ezért lezártak. Lilly korábban jó megérzéseit és éles eszét folyamatban lévő gyilkossági ügyek elkövetőinek felkutatásában és kihallgatásában vettette be. Most azonban olyan tanúk meghallgatását végzi, akiknek az élete időközben teljesen megváltozott az eset óta. Lilly Rush igazi megszállott detektív, aki a modern tudományt és technikákat hívja segítségül, hogy új nyomokat felfedezve megoldjon korábban megoldhatatlannak hitt ügyeket. Lilly felkészült munkája következményeire, arra, hogy régi sebeket téphet fel, illetve hogy gyanúsítottjai újabb bűntényeket követtek el. Ha Lilly egy ügy kapcsán zsákutcába fut, tanácsot kér nagyra tisztelt mentorától, John Stillman (John Finn) főhadnagytól. Csapata tagjai között van Scotty Valens (Danny Pino) detektív, Rush megbízható és erősakaratú partnere, Will Jeffries (Thom Barry) nyomozó, aki régóta szolgál a testületnél, ezért fontos láncszem a múlthoz, és végül Nick Vera (Jeremy Ratchford) detektív, a kitartó zsaru, aki az esetek többségében határozottságával és rámenősségével szerez meg értékes vallomásokat.

Lilly Rush számára új megbízatása a Döglött akták osztályán fordulópontot jelent az életében. Hivatásává válik, hogy a rég lezárt gyilkossági ügyek ne merüljenek a feledés homályába.

A Döglött akták című krimisorozat első évadját 2003 szeptember végén mutatták be az Egyesült Államokban. A vasárnap esti fő műsoridőben játszott sorozat első része 15,5 millió embert ültetett a képernyők elé. A sorozat további részei is nagy sikerrel futottak.

A 4. évad

Lilly Rush (Kathryn Morris) nyomozónő elszántabb, mint valaha. Számára nem létezik döglött ügy, csak megoldásra váró feladat. Philadelphiai irodájában újabb és újabb akták kerülnek terítékre, amelyeket már a rendőrség is elfelejtett. Nick Valera, Will Jeffries, Scotty Valens és John Stillman segítségével a harminc éve lapuló gyilkos is kézre kerül.

A bányászok körében legendás alak, John Donovan holttestére bukkannak, aki a negyvenes években nyomtalanul eltűnt. Donovant művezetővé tette évtizedekig a föld alatt dolgozó apósa, mert odalent nagyon fontos volt, hogy a munkások egy tapasztalt emberre támaszkodhassanak. Miután Donovan fekete barátja meghalt egy omlás során, szervezkedni kezdett, hogy szakszervezetként jobb körülményeket harcolhassanak ki. Holttestét közel 60 év után találták meg egy alagút ásása során.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
Sorozat+ 2020. május 31. vasárnap 22:00 Döglött akták: Húsz év múlva (I. évad 1. rész)
 
Cool 2020. május 31. vasárnap 23:55 Döglött akták: Egy járőr halála (IV. évad 10. rész)
 
Sorozat+ 2020. június 1. hétfő 02:00 Döglött akták: Húsz év múlva (I. évad 1. rész)
 
Cool 2020. június 1. hétfő 02:50 Döglött akták: Egy járőr halála (IV. évad 10. rész)
 
Sorozat+ 2020. június 6. szombat 22:00 Döglött akták: A bosszú árnyéka (2. rész)
 
Sorozat+ 2020. június 7. vasárnap 02:00 Döglött akták: A bosszú árnyéka (I. évad 2. rész)
 
Sorozat+ 2020. június 7. vasárnap 22:00 Döglött akták: A fantom (3. rész)
 
Cool 2020. június 8. hétfő 00:00 Döglött akták: Észak dél ellen (IV. évad 11. rész)
 
Sorozat+ 2020. június 8. hétfő 02:00 Döglött akták: A fantom (I. évad 3. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,3
7 szavazat átlaga: 7,3
-/10