Bejelentkezés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL II  21:30 - 22:50  Magyar filmsorozat (2020) (1749. rész) (80')
Bartos Erika

Duna - Brúnó Budapesten 5.


Vida Péter

A világörökség legizgalmasabb helyszínei


RTL II: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
80 perc

Epizód:
1749. rész

Gyártási év:
2020

Eredeti cím:
   Éjjel-Nappal Budapest

Jelenetképek:
Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Joe nagyon aggódik Mátéért, mert egész húsvétkor nem jelentkezett és úgy dönt, megnézi, mi van vele. Amikor odaér, ledöbben, mert teljesen lepusztult állapotban találja Mátét és kicsit felrázza őt. De mindjárt ott a következő csapás, amikor felbukkan Farkas és sürgeti Mátét, hogy költözzön ki végre. Máté szorult helyzetében abba a reménysugárba kapaszkodik, hogy talán Teklát visszaszerezhetné, így hát beállít Attilához. Tekla azonban szóba sem akar vele állni.

Gábor még mindig nem tud napirendre térni afelett, hogy Dzseni szerelme bizonyítékaként magára tetováltatta a nevét. Amikor ismét Evelinnel beszél erről, Dzseni titokban kihallgatja a beszélgetést és megrázza, amikor megtudja, hogy Gábor valójában hogyan vélekedik. Amikor Dzseni szembesíti ezzel Gábort, veszekedés robban ki köztük és Dzseni elmenekül. Később elbeszélget az anyukájával és ez bátorságot ad neki.

Bécy váratlan helyzet elé állítja Borit, mikor meghirdet egy „„Az éjszakának királynője vagy királya van? – szavazd meg te, hogy ki a legjobb táncos!” táncversenyt, vagyis hogy a klub legjobb táncosa férfi vagy nő. Bori előbb tiltakozik, de amikor André és Bécy provokálja, magabiztosan úgy dönt, hogy elfogadja a kihívást, és nem kérdés, hogy legyőzi Andrét a táncparketten.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL II 2020. június 1. hétfő 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1780. rész)
 
RTL II 2020. június 2. kedd 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1784. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,6
57 szavazat átlaga: 4,6
-/10