Bejelentkezés:

Törjön ki a frász!


Martin Delaney

Ableton Live - Tippek és trükkök a 6. verzióhoz + 7.-es függelék


Bátrak földje

Magyar filmsorozat (2019) (I. évad 67. rész) (70')

Kalamár Tamás vadonatúj napi telenovellája egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Jozefin helyett Anna szervezi a Rokoczay bált, ami olyan embert sodor az útjába, akit nem kellene. Móricnak lesz egy kitűnő ötlete, de persze most is csak magára gondol. Rózsa újra az ivásba menekül egy férfi miatt. Baba feltűnően titkolózik azzal kapcsolatban, hogy mi történt vele.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
8,1
16 szavazat átlaga: 8,1
-/10