Bejelentkezés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL II  21:30 - 22:50  Magyar filmsorozat (2020) (1750. rész) (80')
Alice Wonder

Viva Itália!


Grecsó Krisztián

Vera


RTL II: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
80 perc

Epizód:
1750. rész

Gyártási év:
2020

Eredeti cím:
   Éjjel-Nappal Budapest

Jelenetképek:
Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Tekla a vetélés után igyekszik visszatalálni a mindennapokba, és bemegy dolgozni. A munka azonban koránt sem megy egyszerűen, és Tekla Tivadar előtt kiborul. Tivadart egyrészt sokkolja, hogy Tekla milyen rossz állapotban van, másrészt segíteni akar Tekláéknak, ezért meggyőzi Mátét, hogy beszéljen még egyszer Teklával.

Orsi már előre örül a nyári napnak, amit a barátaival tölthet. De Bence pánikrohamot kap, amivel keresztül húzza Orsi számításait. Bencének bűntudata van, amiért tönkretette Orsi napját, és meglepetést készít a lánynak, hogy megköszönje neki, hogy mellette áll.

Kareszt sokkolja a felismerés, hogy már csak pár napja van a saját maga által kiszabott kihívás sikeres lezárásáig. Bella azt javasolja neki, hogy szerezzen be egy elektromos edző övet, de Karesz büszkeségből visszautasítja Bella ötletét. Ám ahogy egyre nagyobb nyomás alá kerül a terem, az edzői vizsga és az esti iskola miatt, végül az utolsó szalmaszálba kapaszkodik. Az esti iskolában tartott kiselőadása alatt tönkremegy a hasán lévő erősítő öv, és folyamatos áramütéseket mér Kareszre.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL II 2020. június 1. hétfő 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1780. rész)
 
RTL II 2020. június 2. kedd 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1784. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,6
57 szavazat átlaga: 4,6
-/10