Bejelentkezés:
Gennaro Contaldo

Pasta Perfetto! - A legfinomabb olasz tésztaételek


Stahl Judit

Mentes édességek - A forradalmi desszertkönyv másként evőknek


Bátrak földje

Magyar filmsorozat (2019) (I. évad 71. rész) (70')

Kalamár Tamás vadonatúj napi telenovellája egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Megtartja-e a titkokat Katica? A bál alatt a Rokoczay kastélyban a zöldszemű szörnyeteg veszi át az uralmat: többen is féltékenységgel küzdenek. Imrének ráadásul le kell nyűgöznie a főispánt is. Sikerül-e az álarc mögött titokban tartania kilétét a hívatlan vendégnek?

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
8,1
16 szavazat átlaga: 8,1
-/10