Bejelentkezés:

Magnum - A bizonyíték

RTL Klub  21:55 - 22:55  Amerikai akciókrimi-sorozat (2019) (II. évad 4. rész) (41')

Toy Story - Játékháború 3.


A dolgok állása


RTL Klub: Magnum


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
41 perc

Évad:
2. évad

Epizód:
4. rész

Gyártási év:
2019

Eredeti cím:
   Magnum P.I. 2 Dead Inside

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Magnum - A bizonyíték

Egy életérzés. Ez a megújult sorozat, a Magnum P.I. varázsereje. A legendás Tom Selleck által megformált szerepben a szuperhős filmek egyik sztárját, Jay Hernandezt láthatjuk, aki számára a bajusz nem szent, a sármja a piros Ferrarin kívül a szeme csillogásában, viselkedésének lazaságában, briliáns észjárásában és lehengerlő humorában rejlik. Mindez persze csak Higgins segítségével működik, aki az újratöltött Magnumban Juliett névre is hallgat, ugyanis a korábban sótlan karakter egy forróvérű szőke szépség formájában kel életre Perdita Weeks alakításában. A merész vállalkozás bevált, Higgins Juliettként valóban újjászületik, és izgalmasan felpörgeti a múlt századi tempót. Csak úgy süvítenek a golyók a fejünk mellett a páros puskaporos szócsatáiban, amelyhez a kiegyensúlyozott hátteret a harmadik kultikus szereplő, TC biztosítja, Stephen Hill megformálásában.

A 2. évad

Magnum és Higgins között nem várható békekötés, de abban egyformák, hogy rendkívül gyorsan és ügyesen keverednek bajba. A gyönyörű sziget vonzza a nagystílű bűnözőket, akik nemcsak nyaralni érkeznek. Magnum rendíthetetlenül a nyomukban van Higginsszel az oldalán, ám új korszak köszönt be. Egy láthatatlan ellenség vadászatot indít ellene, és ezúttal T.C. és Rick, két barátja sincs biztonságban.

Katsumotónak gyanús, hogy egyik nyomozó kollégája korrupt lett és ellopta az épp tárgyalás alatt álló gyilkossági ügy legfontosabb bizonyítékát, egy táblagépet, ezért ellenérzését leküzdve Magnumhoz és Higginshez fordul segítségért. Rick és TC. is segít megkeresni a védőügyvéd, Aaron Donald ellopott táblagépét.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2020. július 4. szombat 12:45 Magnum: A bizonyíték (II. évad 4. rész)
 
RTL Klub 2020. július 7. kedd 21:50 Magnum: Alkonyattól pirkadatig (II. évad 5. rész)
 
RTL Klub 2020. július 11. szombat 12:45 Magnum: Alkonyattól pirkadatig (II. évad 5. rész)
 
RTL Klub 2020. július 14. kedd 21:55 Magnum: Professzor a pácban (II. évad 6. rész)
 
RTL Klub 2020. július 18. szombat 13:05 Magnum: Professzor a pácban (II. évad 6. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,3
6 szavazat átlaga: 6,3
-/10